Благодарение на Терзиев и Борис Бонев София е в снежна блокада

0
560
Снимка: архив

Няколко квартала са без ток, булеварди и улици са непроходими

Благодарение на некадърното управление на тандема Терзиев-Бонев София е в снежна блокада, няма ток, а булеварди и улици са непроходими.

От повече от час квартали на София останаха без ток, съответно и парното е спряло на фона на снежната картина и паднали температури в съботната вечер, съобщава „24 часа“.

Прекъсване в електрозахранването е имало и в националната педиатрична болница, алармираха родители на деца – пациенти на падиатрията.

С първия снеговалеж София усети „Промяната“. Главни улици и столични булеварди са затрупани със сняг, а снегорините се оказват мираж, пише „Трибюн“.

Вчера новият кмет на ПП, ДБ и „Спаси София“ Васил Терзиев уверяваше столичани, че е взел всички мерки, за да обезпечи града и да бъде почистено. Едва няколко часа по-късно и часове снеговалеж, преспите са налице, булеварди и улици са непроходими с преспи над 10 сантиметра.

Кандидат-председателят за Столичния общински съвет Борис Бонев пък се хвалеше, че вече има нов директор на Инспектората, звеното което отговаря за почистването. Та този нов директор щял да упражнява контрол над почистващите фирми.

Резултатът и контролът са налице.