„Борци срещу мафията“ се крият от колегите си на погребението на Алексей Петров (Видео)

0
32462
Бенатова на погребението на Алексей Петров.

Камери хванаха Миролюба Бенатова да крие между колите край гробището в Бояна

Журналисти и фоторепортери, отразяващи ритуала по погребението на убития на 16 август Алексей Петров, изпаднаха в недоумение, защото забелязаха видни „борци срещу мафията“ да се крият от тях, за да не бъдат снимани. Една от тях е журналистката Миролюба Бенатова, заснета как притичва между паркираните до гробището автомобили, за да се скрие от камерите и фотоапаратите на колегите си, с букет цветя.

Това, уважаеми, е Miroluba Benatova. Крие се между колите, докато отива да почете лично паметта на Трактора! В черно е само от кръстта надолу-явно в тази част се чувства най-опечалена…, гласят коментарите в социалните мрежи.

На поклонението присъстват колегите на Петров от „Лев Инс”, председателят на Съюза за стопанска инициатива Кузман Илиев, икономистите Никола Филипов и Владимир Сиркаров, политологът Стойчо Стойчев, Явор Колев, Кристиян Бойков, посланици, Златомир Иванов – Баретата, бизнес дамата Ваня Червенкова и дъщеря ѝ, политикът Александър Паунов от БСП, бизнесменът Пламен Бобоков, адвокатите Ина Лулчева и Лъчезар Таков.