Човек на Мая Манолова купи „подпорната стена“ на Алепу

0
504
Манолова се вихри на Алепу.

Стоян Василев е брат на Здравко Василев, трети в листата на мутрите

zonanews.bg

Бизнесменът с политически амбиции от Приморско Стоян Василев е новият собственик на т.нар. „Подпорна стена“ на Алепу, похвали се самият той на извънредна пресконференция в столицата днес.

Той е брат на Здравко Василев – първият победител в „Биг Брадър“. По-интересното е, че самият Здравко Василев беше трeти в листата на „Изправи се! Мутри вън!“ на Мая Манолова в Бургас.

Самата Манолова проведе няколко пърформанса в характерния си невротичен стил, за да разобличава този строеж в защитената местност „Алепу“ и оттам призоваше премиера Бойко Борисов „да дойде с багер, защото конструкцията трябва да бъде разрушена“.

Стоян Василев

Стоян Василев е купил дъщерната фирма на „Главболгарстрой“ – „ГБС Турс“ ЕАД, която притежава правата за комплекса. От компанията потвърдиха за сделката. Стоян Василев е настоящ общински съветник в Общинския съвет на Приморско. Той бе кандидат-кмет през 2019 година и дори стигна до балотаж. Василев е бизнесмен с интереси в сферата на туризма и ресторантьорство. Стоян Василев обяви, че сделката е извършена вчера, но все още не е вписана в Търговския регистър. Фирмата щяла да бъде преименувана на „Блек сий фемили резидънс“.

Братът на Здравко с Мая Манолова.
Листата на мутрите в Бургас.