Другарката 500К Татяна Дончева на пазар в Парндорф

0
256
Снимки: zonanews

Дончева е била в австрийската столица за участие в 5-ата Световна конференция на председателите на националните парламенти

След скандалите между зам.-председателя на Народното събрание Татяна Дончева и председателя на ПГ на ИТН Тойко Йорданов, юристката беше засечена от ZonaNews на шопинг във Виена. Дончева е била в австрийската столица за участие в 5-ата Световна конференция на председателите на националните парламенти, която се проведе на 7-8 септември.

„Татяна Дончева беше засечена да се развлича в аутлетите на скъпарските марки в аутлетцентъра „Парндорф“ близо до Виена, след като забърка огромни интриги в България“, съобщават източници на ZonaNews от австрийската столица, които потвърждават със снимки присъствието на зам.-председателя на Народното събрание.

„Адвокатката е била на 5-та Световна конференция на председателите на националните парламенти, която се проведе на 7-8 септември т. г. в австрийската столица. Не е изключено Дончева да е похарчила солидна сума пари“, се твърди още в статията.