Електоратът само като види Зафиров и се пренасочва да гласува за други партии

0
85
Атанас Зафиров Снимка: БТА

Познавам много гласоподаватели на БСП, всички са в потрес от картинката – Зафиров в неочакваната му роля на ръководител

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Зафиров, продавачът на картофи, преквалифицирал се в политик след протекция на бизнесмен в Бургас, обяснява по БНТ голямата политика. Няма такова дъно! БСП се била съобразявала с очакванията на електората си! Тъкмо обратното!

Самият Зафиров е ПРЕЗРЯН СЛУГА по мнението на целия електорат на БСП. Аз познавам много гласоподаватели на БСП, всички са в потрес от картинката – Зафиров в неочакваната му роля на ръководител. Именно заради лошия вкус на Корнелия за чантоносци и кафеджии като нищожеството Зафиров партията стигна до това катастрофално положение! Интелигентните и самостоятелно мислещите бяха изхвърлени, останаха лазещите.

Зафиров обяснява, че в Хасково нямало държава, Хасково било пример за завладяната държава. Що не посочи Зафиров кой е председател на организацията на БСП в Хасково?! Едно инфантилно момченце, което не знае на кой свят се намира. Била съм свидетелка на партийни срещи в Хасково, където едно неумно дете с обратни нагласи е изправено да говори пред една зала с баби.

Така че силно нелицеприятният, необръснат и преял Зафиров, който няма качества да бъде лидер, председател и двигател на БСП нека не обяснява, че покривали очакванията на електората си. ЕЛЕКТОРАТЪТ САМО КАТО ВИДИ ЗАФИРОВ И СЕ ПРЕНАСОЧВА ДА ГЛАСУВА ЗА ДРУГИ ПАРТИИ! За зависимостите и страхливия му нрав, за ТЕЛЕФОННИТЕ НАРЕЖДАНИЯ и финансовите поощрения даже няма да отворя дума. Зафиров ще приключи партията. Той самият е един неприятен финал.