Евгени Минчев: Гърци – на колене пред хетеросексуалните…

0
173
Евгени Минчев Снимка: фейсбук

Гърция падна под въздействието на световното гей лицемерие

Евгени Минчев, фейсбук

ГЪРЦИ – НА КОЛЕНЕ ПРЕД ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ…

До това води политическата просия…

От Евгени Минчев

/лично мнение/

Туристическа държава, вероятно еврозависима, Гърция падна под въздействието на световното гей лицемерие. Местните им хомо вече ще могат да се женят помежду си, вместо да играят шах пред кафенетата и да се правят на мъже. Ще си бръснат краката на воля, ще чакат ред пред огледалото до сестра си да се гримират открито. Ще си носят шапки в цвета на дъгата.

Майките им ще посрещат снахозетьове, ще правят питки, ще поднасят кефалотири и дзадзики, а по-смелите мами ще късат салфетки пред избраника на сина си. Честито на победителите, само дето победа няма.

Това е началото на края на една нация, която никога не се върна от вековното си величие , спъна се в десетки избори, не сколаса в нищо патетично… Мъчно ми е за средния, цивилизован грък, комуто такива нововъведения ще си останат странни и обидни към мнението на обществото. Поне едно знам със сигурност – насила хубост не става.

Мога да им пожелая да се обединят около своята хетеросексуалност, а новите хомо двойки да паднат на колене пред тях, защото нали все някой трябва да роди следващото поколение. И не мога да не цитирам най- описващата гърците поговорка – Timeo danaos et dona ferentes- в буквален превод – Страх ме е от гърците /данайците/, дори когато ми носят подарък.