Еврохаос по германски! Служителите на „Луфтханза“ явно напълно са изкукуригали, след като тормозят едно българско дете и са тотално скарани с географията

0
262
Самолет на Луфтханза Снимка: Уикипедия

На хубавото в Европа трябва да казваме, че е хубаво, но срещнем ли лошото в същата Европа, то трябва също ясно да казваме, че е лошо

Александър Йорданов Снимка: фейсбук

Александър Йорданов, фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: ЕВРОХАОС ПО ГЕРМАНСКИ

Преди няколко дни, в петък, описах преживяванията си, които ми сервира „световната“ авиокомпания ЛУФТХАНЗА на аерогарата във Франкфурт. Констатирах пълен еврохаос. Но сега се оказва, че имало и по-лошо. Защото аз все пак успях да хвана „обиколния“ и след като прекарах една непланирана нощ в града на река Майн, през Париж се добрах до София.

По-лошото е това, което е преживяло на франкфуртската аерогара детето на българския посланик в САЩ. От честите стачкувания служителите на Луфтханза явно напълно са изкукуригали след като, както ще прочетете, тормозят едно българско дете и са тотално скарани с географията, а и не познават политическата карта на Европа и света. Изобщо: ЕВРОХАОС ПО ГЕРМАНСКИ.

На хубавото в Европа трябва да казваме, че е хубаво, но срещнем ли лошото в същата Европа, то трябва също ясно да казваме, че е лошо. Защото, скъпи приятели, животът не се състои от идеални неща. Той е реалност, която често ни поднася и неприятни изненади.

„Луфтханза“ искали да оставят само на летището 12-годишното дете на посланика ни в САЩ Георги Панайотов