Габриела Славова: Не зная къде са децата ми и ги издирвам

0
99
Габриела Славова

Те са при майката на убития й съпруг Пейо Пеев, до месец съдът ще се произнесе кой ще ги отглежда

„Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре е да са при майка си.“ Това каза пред „24 часа“ Габриела Славова, обвинена, че заедно с майка си е убила мъжа си Пейо Пеев.

Тя говори през заключената врата на апартамента си, тъй като е под домашен арест. Жената не коментира убийството, но запитана дали ще бъде осъдена, след като я пуснаха от ареста, каза, че в момента няма присъда и ще се бори децата ѝ да бъдат при нея. Именно малчуганите били повод за престъплението. Пейо твърдял, че и двете са от него, а Габриела – че само първото. Тя не знаеше, че майка ѝ е уволнена. Изрази изненада и добави, че тя също не е осъдена.

В интервю за Нова тв адвокат Миглена Балджиева, която представлява Пейо Пеев по делото за бащинство разкри, че децата на Габриела са при майката на Пейо Пеев. Те й били предадени от полицаите веднага след задържането на двете жени.

В момента децата са настанени временно там, тепърва предстои съдът в едномесечен срок да каже кой ще отглежда децата. Водещ е интересът на децата.