Гърми скандал след скандал! Киро и Лена на романтичен воаяж в Солун снощи. С правителствен самолет и в най-скъпия хотел (ВИДЕО)

0
5724
Романтичната вечеря, за сметка на данъкоплатците, на Киро и Лена в Солун.

Возилото върнало двойката в София сутринта, осигурено им е правителствено трасе

Нов скандал с двойката Кирил Петков и Лена Бориславова, единият премиер на България, а другата началник на кабинета му и говорител на правителството, избухна днес. Вчера бяха публикувани записи от камери, в които се вижда как Петков и Бориславова отиват в любовно гнезденце, а бъдещият премиер опипва по задните части подчинената си. Днес Агенция ПИК публикува снимки и видео от романтична вечеря в Солун на двойката.

Видеото е от снощи, между 21,30 и 22 часа, и е заснето в ресторанта на петзвездния хотел „Хаят“ в Солун, на околовръстния път за летището.

На кадъра Киро и Лена вечерят неформално с неизвестен мъж и си говорят за самолетите F-16.

По данни на очевидци след това се оттеглят в покоите си и прекарват заедно цялата нощ.

Тази сутрин в 10,30 часа сутринта правителственият самолет е кацнал в София от Солун, а за романтичната двойка е било подсигурено полицейско трасе.

Ситуацията е повече от скандална, защото докато премиерът и говорителката му са се гушкали в „Хаят“, в София гърмеше сексскандалът с видеото, тиражирано от ПИК.

Петков и Бориславова са вдигнали правителствения самолет снощи, за да прекарат мигове на усамотение в Солун. Не е известно пътуването им да е било наложително по служебна линия.

Припомняме, че Кирил Петков е семен с три деца. Вижте видеото

https://www.youtube.com/shorts/NHiYaOU2n7M