Главчев иска проверка кой нареди да се асфалтира пътят на мястото на катастрофата с Кирил Петков

0
591
Пътят бе експресно асфалтиран.

Министърът на регионалното развитие трябва спешно да даде писмени обяснения
„Премиерът Димитър Главчев поиска от министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова да извърши незабавна проверка във връзка с информацията за асфалтирана част от път в района на Аксаково, където

Преди дни имаше тежка катастрофа с автомобил на НСО“, съобщиха от МС.Снощи сайтът „Афера“ съобщи, че мястото е асфалтирано и публикува снимка.“Министър-председателят очаква в спешен порядък писмените обяснения на министъра, както и какво наказание ще бъде наложено на отговорните за вземането на това решение“, съобщиха още от служебното правителство.

Мястото, където стана катастрофата с колата на НСО с Кирил Петков и загина човек, е прясно асфалтирано преди два-три дни. Това се твърди и става ясно от снимки от групата „Виждам те – КАТ Варна“.

Вижда се голяма кръпка върху стария асфалт. Пътят не е с дупки и е интересно и странно какво е наложило толкова скоростно и избирателно подновяване.

„АПИ сложи нов асфалт на мястото, където джипът на Кирил Петков уби човек край Аксаково. Защо?! Как ще се правят нови експертизи и следствени експерименти? Или вече мачът е свирен – убитият е виновен, властта е невинна!“, пише Краси Костов.