Готвач застрелял и разчленил човек на Митьо Очите

0
453
Снимка: архив

Издирват изчезнала брокерка. В ареста е и бизнесменът Станимир Рагевски

Зловещо убийство като във филм на ужасите в Бургас. Късно снощи криминалисти са открили тялото на изчезналия на 4 август 28-годишен Юмер Мехмед, член на бандата на Митьо Очите. Трупът е бил разчленен, поставен в четири чувала и изхвърлен в тресавище в езерото Вая до квартал Долно Езерово, предаде БГНЕС.

За отвличането на Юмер е задържан бизнесменът Станимир Рагевски, но за фактическия извършител на жестоко убийство се разследва негов готвач, който е работил в заведение на бизнесмена.

Разследващите търсят връзка между убийството на Юмер и изчезналата преди 10 месеца брокерка Теодора Бахлова.

Дъщеря й продължава да твърди, че тя е имали бизнес отношения с арестувания бизнесмен и очаква да бъде открит и трупът на изчезналата и майка.

„Надявам се просто убиецът на майка ми да влезе в затвора. От полицията нищо не казват. Трябваше ли това момче да го намерят разчленено, за да се случи нещо с майка ми. Ще съдя полицията за това, че не са си свършили работата и ще искам доживотна присъда за убийците на майка ми. Ще търся и кръвнина“, заяви за БГНЕС Християна Радоева – дъщеря на изчезналата брокерка Теодора Бахлова.

Прокурор Георги Чинев и старши комисар Калоян Калоянов ще дадат подробности по случая с убийството на Юмер Мехмед. Брифингът ще се проведе в залата на Апелативна прокуратура Бургас от 14.00 ч.