Истината за тези хубавци

0
585
Снимка: фейсбук

„С Вас сме г-н президент“ се трансформира в „срещу Вас сме г-н президент“ и се съюзиха с тези, срещу които уж бяха – Борисов и Пеевски

Димитър Стоянов Снимка: БНТ

Димитър Стоянов, секретар по сигурност и отбрана на Румен Радев, фейсбук

Казват, че властта не е средство, тя е цел.

Някога беше – „с Вас сме г-н президент и сме срещу Борисов и Пеевски”. Но това беше за пред хората. По среднощните партийни заседания се говореше, че се прави „ала-бала през президента”.

Гушкаха се с г-жа Нинова и обясняваха, че няма да пращаме българско въоръжение на Украйна. После, когато тя вече не крепеше коалицията им, станаха първи евроатлантици.

После „с Вас сме г-н президент“ се трансформира в „срещу Вас сме г-н президент“ и се съюзиха с тези срещу които уж бяха – Борисов и Пеевски. И направиха сглобката, мацаха по Конституцията и пиха „мазно кафе” с Пеевски и „капучино, уиски и други такива неща” с Борисов.

Сега щели да търсят партньори за правителство срещу Пеевски, на когото до вчера разчитаха да крепи „Сглобката” и за когото обясняваха, че „се променил за добро”.

Истината за тези хубавци е една – искат да са на власт! Няма вечни партньорства, но явно има вечни интереси. А дали тези интереси съвпадат с интересите на българските граждани? Може да помислим върху това.