ИТН пуснаха запис как Руди Гела заплашва депутатката от партията Христинка Иванова: Подай си молбата и напускаш Народното събрание, защото иначе аз ще ти пратя хора

0
1419
Радостин Василев Снимка: фейсбук

Няма да ставаме от ПП, даже няма да ги подкрепяме, твърди Василев

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов пусна на пресконференция запис на телефонен разговор, в който мъж, за който той казва, че е Радостин Василев, убеждава депутатката Христинка Иванова да се присъедини към отцепниците. Тя обаче се е отказала в последния момент.

„Идвам да те взема лично. Правя го за твое добро, не ме предавай и ти. Ако не си подай молбата и напускаш Народното събрание. Защото иначе аз ще ти пратя хора и те ще ти направят молбата. Няма да ставаме от ПП, даже няма да ги подкрепяме. Те си имат от другаде подкрепа. Ние си изразяваме нашата воля.

Бъди спокойна, всичко ще мине, няма да те заблуждавам. Уплашиха ли те? Щом си категорична, че не искаш ще изпратя утре да дойдат хора при теб да си подадеш молбата за напускане на НС. Ще видиш, че ще го направиш“, казва мъжът.

„Заплахи, натиск. Изключително съм щастлив, че подобен душевен отпадък не е при нас. Това е прекрасно за нашата партия“, заяви Йорданов.