Ивелин Михайлов бил заплашван от депутати на „Величие“. Подозира, че 5-ма от ПГ ще се отцепят

0
127
Ивелин Михайлов Кадър: Нова

Има включително и заплахи срещу мен, че ще бъда унищожен…Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически, обяви той

Депутати от парламентарната група на „Величие“ са заплашвали един от основателите на партията – Ивелин Михайлов, съобщи той пред БНР: „Има включително и заплахи срещу мен, че ще бъда унищожен…Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически“.

Според идеолога на „Величие“ има двата начина, по които хората стават зависими – да бъдат „купени“ или да му бъдат показани компромати, с които да бъде държан, и „пак му дават пари“.

Има депутати, които ми казаха, че биха гласували за програмно правителство, ако бъде с трети мандат на ИТН. И ако те решили да ги послушат, да променят – вместо експертно да го кръстят програмно, което ме навежда на мисълта, че по някакъв начин имат някаква договорка“.

Заплахите са дошли след разговор с ръководството на група, каза още Михайлов и обяви, че утре от 10:30 ч. ще направи изявление. На него ще присъстват и депутати, за да потвърдят думите му и информацията за отправени заплахи.

В интервю за „Евроком“ Ивелин Михайлов пък заподозря, че петима ще се отцепят от ПГ на партията. По-рано пред БНТ той изрази мнението, че в парламентарната им група има депутати, които „вече имат договорка със старата власт“.