Избягвайте контакти с руснаци и русофили!

0
340
Снимка: архив

Руснаците са лишени от човещина. И с право мнозина казват, че не са хора

Александър Йорданов Снимка: фейсбук

Александър Йорданов, фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: ПАЗЕТЕ СЕ!

През първата фаза на т.нар. от военнопрестъпниците „специална операция“ в Украйна, те избиха над 30 000 души – хора, човеци, живи същества. И милиони прогониха от домовете им. Това им е на руснаците „специалната операция“. Това й беше „специалното“ – да убиват.

Но си мисля за нашите русофили, путинопоклонници. Не мислите, че те няма да постъпят по същия начин с нас, българският народ. Та нали те затова се наричат русофили, поради тази им сходност с руския характер.

Престъпленията са в кръвта им, в родовата им памет. Да мразят и убиват е тяхна същност, проявявана многократно в историята ни. Те мразят достойните българи, ярките наши национални личности. Ненавиждали са ги и са ги убивали. Това, което се случва след 9 септември 1944 г. е типичен пример на „руска специална операция“ осъществена от български русофили. Затова и не би било трудно да си представите тогавашните русофили, членове и симпатизанти на престъпна, както по-късно я определи законът, партия.

Тия нашенски тогавашни русофили са били същите като днешните сепаратисти и терористи в Донецка и Луганска област, които искат да отцепят тази част от територията на Украйна и да си направят нещо като Народна Република България, т.е. марионетна държава, подвластна на Кремъл. И заради този им мерак загиват десетки хиляди хора. След 1944 г. в България, а днес – в Украйна.

Сега военнопрестъпниците започват втората фаза на „специалната операция“. Целта им е да умножат броя на жертвите най-малко до 100 000. Дори не е ясно дали и тази бройка ще ги задоволи. Предстоят нови масови убийства, нови разрушения, ново човешко страдание. И всичко това се прави от руснаци, не от извънземни. Такива разрушения, каквито наблюдаваме в украинските градове, не могат извънземни да сторят. Колкото и те да са извънземни, все някаква искрица извънземна човещина би имало в тях. Защото са живи същества. Вероятно се хранят, работят, деца гледат, почиват, спят сладък сън.

Руснаците са лишени от човещина. И с право мнозина казват, че не са хора. Че такива масови убийства и разрушения нормални хора не могат да извършат. Но руснаците ги вършат. И все пак – те не са извънземни. Тукашни са, тъдявашни. Имат си и свои хранени ятаци у нас. Но съсипията и страданията, които донесоха на украинските граждани, са чудовищни. Затова и съветът ми е: избягвайте контакти с руснаци и русофили.

Пазете се, хора!