Какво прави братът на главния секретар на МВР на мястото на катастрофа, в която не е участвал

0
451
Снимки: фейсбук

Защо ѝ е на „експертката“ Русинова помощ от приятеля Владо Тодоров

Любопитна случка на пътя, в която е замесен братът на главния секретар на МВР Петко Тодоров – Владимир, е описана във фейсбук сайта Българско обединение на шофьорите.

В нея се съобщава, че е станала верижна катастрофа тази сутрин на бул. „Ботевградско шосе“ в София. Прилагат се и снимки. Ето какво се казва още в поста:

„Странното му е, че около добре смачканите ламарини се виждат лицата на едни „големи експерти“ по пътна безопасност. Симпатизанти на Българско обединение на шофьорите са забелязали „експерта“ Диана Русинова да си дава документите на контролните органи, а нейният близък приятел Владо Тодоров, който е брат на главния секретар на МВР, се е появил скоро след инцидента.“

Владимир Тодоров е председател на Асоциацията на пострадалите от катастрофи, а Диана Русинова е от Европейския център за транспортни политики.

По-натам в поста пише:

„Много интересно защо ѝ е на „експертката“ Русинова помощ от приятел, който случайно е и брат на главния секретар. Да не би да има нещо гнило или да има „неправилна“ употреба на нещо… Странното е и че на прав сух участък е станал този инцидент, който е с големи материални щети, а там, както всички знаем, има ограничение на скоростта.“