Лика-прилика! Пеевски и Панев от ДБ в приятелско селфи. Кой е по-дебел?

0
282
Делян Пеевски в паметно селфи с Владислав Панев /вдясно/ Снимка: фейсбук

Депутатът от ДБ го публикува във фейсбук, после го изтри. Както корпулентният Иво Мирчев, когато писа за катастрофата на „Струма“

Депутатът от „Демократична България“ Владислав Панев си направи приятелско селфи с Делян Пеевски. Двамата се щракнаха в кулоарите на парламента , а Панев пусна снимката в личната си фейсбук страница. Това обаче не се хареса на неговите привърженици и постът със селфито беше изтрит.

Христо Иванов се отказа от водаческо място в столичен избирателен район, за да се изправи лично срещу Делян Пеевски във В.Търново, а една от каузите на Иванов в тази предизборна кампания бе „Нито глас за Пеевски“. Пеевски обаче го би.

Десислава Атанасова от ГЕРБ също коментира селфито. „Христо Иванов и Атанас Атанасов толкова са „харесали“ това, че Панев вече си е изтрил статуса“, написа тя във фейсбук.

„Научете се бе, момчета. Каквото прошепнеш, трябва да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек говори високо и гледа право в очите“, написа още Атанасова и допълни, че каквото и да се поства, то трябва кураж, за да не се налага да го триеш.

Няколко часа след като изтри снимката си с Делян Пеевски Владислав Панев публикува нов пост, в който посочва, че фотосът е бил в кръга на шегата.

„По повод селфито на деня. Говорихме с журналисти в кулоарите на парламента, когато Пеевски мина покрай нас. В кръга на шегата го извиках за селфи и той се отзова. Това е всичко. Нито го познавам, нито сме говорили, нито съм го виждал друг път“, пише депутатът от „Демократична България“. В поста си Панев се извинява на всички засегнали се от снимката.

На депутатите от ДБ им стана навик да си трият постовете. Преди седмици Иво Мирчев също си изтри поста – за катастрофата на магистрала „Хемус“.

Мирчев се опита да анализира причините, довели до тежкия инцидент, в който 45 македонски граждани загубиха живота си. По-късно обаче стана ясно, че участъкът от магистралата е проектиран и строен по времето на Асен Гагаузов от БСП в периода 2002-2004 година, и новият Шиши си изтри поста.