Лорер: Слави Трифонов мрънка, прави драма

0
45
Даниел Лорер

Не виждам как отговорен политик в момента може да разчита на политическа драма, за да остави България в лицето на една външна агресия, коментира министърът на иновациите

„В никакъв случай сегашните мерки не водят до инфлация на държавния бюджет, защото средствата са осигурени. В хазната има достатъчно пари, за да си позволим мерки за 2 млрд. лв. Ние ги слагаме на масата и се надяваме в Коалиционния съвет максимално бързо да се съгласим за това“, заяви пред БНТ министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер.

За коментара на Слави Трифонов от вчера, който заяви, че ПП не се допитват до коалиционните си партньори и правят каквото си искат, като много често това не е добро за страната, Лорер каза: „Звучи ми като мрън, мрън“.

„Не виждам как отговорен български политик в момента може да разчита на политическа драма, за да остави България в лицето на една външна агресия. Единственото, за което се притеснявам, е България да бъда оставена без правителство при наличието на война до нейните граници. Това е безотговорно политическо поведение, безотговорно политическо говорене“, каза Лорер.