Машина затисна 20-годишен младеж, издъхна в спешното

0
192
Снимка: архив

Отишъл да помага на приятел във врачанското село Чирен

Огромна трагедия е станала в навечерието на новата 2022 година във Враца. По нелеп начин е загинал 20-годишният Николай Николаев, съобщава BulNews.

На 31 декември младият мъж е отишъл да помогне на свой приятел, който работел в частна фирма във врачанското село Чирен. По неясни на този етап причини върху двамата е тръгнала да пада тежка машина. Младежът, който работел там, успял да скочи и да се предпази, но Николай нямал този късмет и бил затиснат от нея.

Собственикът на компанията веднага натоварил в джипа си раненото момче и го закарал в Спешния център на врачанската болница. Там бързо било установено, че Николай е с множество тежки травми и незабавно бил транспортран с линейка за Плевен. За съжаление състоянието му било толкова тежко, че той починал в Спешното отделение на тамошната болница.

Още вчера новината за кончината на младия врачанин почерни фейсбук. Негови приятели отбелязват, че той е бил един от най-запалените фенове на ЦСКА и редовно подкрепял любимия си отбор. Бил е честно и работливо дете и точно заради това отишъл в празничния ден да помогне на своя приятел.