Младежите на ГЕРБ уплашиха „телевизионният тигър“ Асен Василев. Министърът бяга през подземният паркинг на НДК (ВИДЕО)

0
1108
Младежите на ГЕРБ чакаха напразно тигъра Асен Василев пред Би Ти Ви

Искали да му подарят белезници, за да ги арестува

Вицепремиерът Асен Василев е избягал пред подземния паркинг на НДК от младежите на ГЕРБ след участието му в Би Ти Ви. Това съобщи Николай Алгафари във фейсбук. Ето какво написа той:

Телевизионният тигър Асен Василев се уплаши от младежите на ГЕРБ. С група колеги решихме да изчакаме г-н министъра преди участието му в БТВ и да му подарим няколко чифта белезници, с които да ни арестува и хвърли за 5 г. в затвора. Нали така ни се заканваше по телевизора смелчагата! Какво се случи обаче – на влизане Василев влезе от задния вход и избегна срещата с нас. Решихме да го изчакаме на излизане, може да е бързал за ефир. Чакахме любезно и на трите изхода на бтв.

Над 20 полицаи пазеха Асен Василев от народната любов.

През това време на всеки от трите входа дойдоха по 2 патрулки и 1 бус на жандармерията – общо 6 автомобила, 3 буса и над 20 униформени! А ние само искахме да поговорим с Асен, нали с Киро обещаваха, че ще ходят пеш и ще говорят с всеки гражданин. Ефирният мъжкар обаче избяга позорно през подземния паркинг на НДК и видяхме само задницата на министерския му автомобил. Този надмина и Орешарски, който поне ползваше само задните входове/изходи.