„Народната любов“ към Кирил Петков в наводнените райони: Само идвате да се снимате! Какво направихте в управлението-нищо! (Видео)

0
285
"Народната любов" застигна Киро в Карловско.

Ами Капитан Андреево, оправдава се бившият премиер

„Народната любов“ застигна Кирил Петков, докато си правеше пиар от трегедията в наводнените села в Карловско. Вчера бившият премиер си пусна снимки как първо със синя тениска чисти кал от наводнените къщи, а после прави същото, хванал накриво лопата, но с партийна тениска. Нелепите изпълнения на Петков предизвикаха гнева на доброволците и местните жители, които разчистваха щетите от наводнението. Това се вижда на кадри в ютюб.

„Само идвате да се снимате тук! Какво свършихте в управлението-нищо“, подхваща Петков доброволецът Ивайло Шопски.

Петков първо забранява да го снимат. И моли да говорят без камери, после се обяснява с любимата опорка-вижте какво направихме на Капитан Андреево.

„Цяла сутрин сме тук с лопатите“, оправда се Киро. Това няма как да бъде вярно, защото той сам си пусна кадри първо от София пред паметника на Стефан Стамболов и няма как от сутринта да е бил в Карловско.

„Не сме ви видели. Много сте чист,  за да сте били от сутринта. Нито сте се изпотил, нито сте се нацапал“, му се подиграха доброволците. Петков се оправда, че е дошъл да види какво се случвало и трябвало хората да бъдат малко по-смирени, заради денят на Съединението. Плътно зад него вървеше охранител от НСО с оръжие.

„Защо не помогнахте, когато бяхте на власт. Баща ми отиде да гласува за вас. Народът обеднява в пъти, горивото се качи в пъти. Нищо не сте направили“, контрираха го доброволците. „Какво правим с газа, пътува с корабите. Няма кой да ви се връзва на тази риторика“, продължиха с подигравките те.

От клипа се вижда как Петков и охранителите му от НСО се изнизват от къщата под подвикванията на „народната любов“: Елате да хвърлите някоя лопата с нас!

Но на улицата експремиерът бе нападнат словесно от жена, чиято къща е тежко пострадала от наводнението.

„Не искам да идвате. Ние сами ще се справим със всичко. Гласувах за вас, за което съжалявам“, заяви жената.