Никой не е виждал разделителната линия в коалицията ви. А Митрофонова я виждаме всеки ден

0
302
Снимка: архив/МС

Ще запомним изминалата година с управляващи, които се държат като опозиция

Рашел Леви Снимка: фейсбук

Рашел Леви, фейсбук

Ще запомним изминалата година с управляващи, които се държат като опозиция. Едните пазят паметник, другите – истински „дисиденти и бунтари“ – го нападат. Симпатизанти на управляващите или горди членове на управляващата партия всеки ден громят управлението по евроатлантическата червена линия. А, то нямаше такава. То имало, ма май нямало червени линии. Само Бойко е червена линия, другото са приятелски спорове. Да, де, спорове, ама какво правят управляващи на площада с недоволните и опозицията?!

В соц. мрежите е най-смешно. Там симпатизанти на управляващите се държат като политически емигранти и ъндърграунд елементи от края на седемдесетте на миналия век. Всеки ден питат за Митрофанова. Чакайте, тя управлява с вашите приятели, с вашите коалиционни партньори. Тя си е вашето собствено правителство, дето е скъсало всичката връзка с Русия. Да, ама не, както казваше едно атрактивно ченге (лека мy пръст!)

И то какво излиза накрая? Митрофанова чака големия кораб, пълен догоре с газ.

ВЕрвате ли си? Митрофанова е на пристанището. Още си е там. Никой не я е изгонил.

Ама големият кораб пристига. Два са… Само дето още не се виждат. Колкото се вижда и разделителната линия в коалицията ви. Никой не я е виждал. А Митрофонова я виждаме всеки ден.