Полицаи нахлуха в дома на областния координатор на ГЕРБ в Пловдивска област Георги Мараджиев

0
157
Георги Мараджиев Снимка: архив

Репресиите срещу семейството ми продължават, казва той

Полиция нахлу отново в дома на областния координатор на ГЕРБ Пловдив област Георги Мараджиев, съобщава Радио „Фокус“ – Пловдив. Става това, което се случи преди три месеца“, каза Мараджиев. Идват да търсят сина ми заради някаква мистериозна анонимна жалба срещу него за купуване на гласове“, разказа той.

„Звънят му по телефона и разбират, че той е на почивка с децата си. Въпреки това само след минути се озовават пред нас, където живеем всички, заедно с възрастните ми родители. Решават да се убедят дали това наистина е така. 8 души полицаи от „Икономическа полиция“ поискаха да влязат и да започнат обиск. Аз не им позволих, тъй като нямаха никаква заповед за обиск“, разказа още Мараджиев.

По думите му това не е случайно, а истинска репресия. Преди обяд той бил пред полицията заради привиканите около 40 души от Раковски, а по обяд вече „бухалката“ на полицията е в действие и спрямо него.

„Нека да викат мен, нека да удрят по мен, а не по родителите и детето ми“, възмутен е Мараджиев.

По-късно в профила си във Фейсбук той написа: „Репресиите срещу семейството ми продължават! Атакуват отново моя дом! Знаят, че съм на работа. Знаят, че синът ми не е там. Там са моите 78-годишни родители! Защо тях, бе Рашков ! Удряйте мен! Защото по-мило от детето ми и родителите няма! От сутринта целият Стамболийски е подложен на репресии. Невиждани! Давайте! Домовете ни са изчистени за гости!“, възмутен написа на страницата си Мараджиев.