Полицията на крак цяла нощ заради барикадиралия се мъж в „Люлин”

0
45
Снимка: архив

Той е на 35 години, с множество криминални регистрации

През цялата нощ екипи на полиция и Бърза помощ бяха на крак заради мъжа, който се барикадира в дома си в столичния кв. „Люлин“. Сигнал е подаден още в неделя вечерта, но до късно в понеделник вечерта нямаше резултат от водените преговори.

Мъжът е на 35 години. Той е с множество криминални регистрации. Не се изключва и версията да е бил под въздействието на наркотици.

Негови съседи разказват, че той е бил агресиван и друг път. Срещу него са подавани многократно сигнали в полицията, но без да има резултат.

„Той като се напие – и се започва циркът. Добромир редовно пресреща и напада хора от входа. Той влиза в чисто физическа разпра с всички – независимо дали му се прави забележка или не. Вадил е нож на приятелката ми“, разказва Светослав, един от съседите на барикадиралия се мъж.

„Жилището, в което живее Добромир, заедно с баща си – е общинско. Имаме няколко сигнала за ненавременно плащане на сметки, но жалби към общината няма“. Това заяви началник-отдел „Общинска собственост“ към район „Люлин“ Елена Василева.