Популистът Васил Терзиев скри скромния „Форд“ и ходи пак с „Порше“ на работа

0
334
Поршето на Терзиев пред сградата на общината. СНИМКА: 19 минути.

Всичко това на фона на протести на транспортни работници, хаос в столицата, мръсотия и липса на бюджет

Кметът пак с „Порше“ на работа, Терзиев скри популисткия „Форд“, това съобщава сайтът „19 минути“ и показва снимка на паркираният луксозен автомобил пред сградата на столична община.

След избирането му за кмет Терзиев, известен още и като Васко Ухото, популистки слезе от собственото си „Порше“ и премина на скромен „Форд“. Но това явно е било прах в очите на жителите на столицата за няколко месеца. След това Терзиев отново идва на работа с луксозния си автомобил. Това е първият кмет на София, който публично и арогантно демонстрира богатството си. По време на сесиите на Столичния общински съвет в залата присъстват негови лични охранители, които го придружават навсякъде.

Демонстрациите на кмета-популист са на фона на мръсната, кална и заледена София, с непочистени улици от последния сняг. Докато кметът паркира поршето си на ул. „Московска“ работници от столичния градски транспорт протестират заради ниски заплати, подведени от обещанието на Терзиев, че ще им бъдат увеличени с 15%. Столична община е в блокада, без избран председател на СОС, без бюджет и председатели на комисии.