Предателството не е диверсификация, низък генерале!

0
1134
Министър Христов и генералният директор на „Боташ” Бурхан Йозджан Снимка: МЕ

Ти си най-голямата политическа грешка в историята на България след края на комунизма

Калина Андролова Снимка: фейсбук

Калина Андролова, фейсбук

Гледам упорития кризисен пиар в медиите на едни нагли, арогантни крадци и предатели на националния интерес на България! Не стига, че са осъществили огромна грешка и погром с последствия, които няма да са само финансови, но и дори не си признават! Нямат честта и достойнството да си признаят, че са сгрешили. Отвратена съм от тези твари!

Предателството не е диверсификация, низък генерале!

А спомняш ли си като ти пуснаха записа с корупционните заявки на Копринков и ти вдигна глава и каза: „Аз нищо не чувам!“ Не чуваш, да. Но по-лошото е, че си толкова невеж, че вкарваш България в спирала, която я отвежда на най-лошото възможно място. Ти си най-голямата политическа грешка в историята на България след края на комунизма. По-голям предател от теб няма. Толкова си невеж, че даже не го разбираш. Не разбираш какво си надробил.

И считаш, че като пратиш Малинов да се разправя в американското посолство и да излъже посланика, че този договор е диверсификация, ще скриеш истината.

Не, няма да я скриеш, предателю! За никаква диверсификация не става дума. Защото от 2026 година по договор има съвместни доставки и не ние ще избираме източника на газ.

Долнопоробна твар си ти! Жалка, корумирана, евтина, невежа твар. Толкова далеч си от държавничеството, че свят ни се завива! Подлец! Невиждан подлец. Затри България. Ама така я затри, че дълги години ще страдат всички. Семпъл, та семпъл. Юмрук ще вдига! Мистър Кеш! Корумпираха го за отрицателно време. И сега го държат. И като му кажат мистър КЕШ и си врътва опашката и се скрива.