Проектът „Терзиев“ е пълен провал

0
589
Васил Терзиев

Терзиев е някаква плюшена играчка, която не може да гради бъдеще в атмосфера на борба

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Обективно погледнато е необходимо да се проведат нови избори за кмет на София. Надявам се да се намерят наистина законови основания за това. Защото проектът „Терзиев“ е пълен провал. Със сигурност дори тези, които го бутаха нататък, вече са наясно, че Терзиев не става за кмет. Камо ли да се очаква каквото и да е нарастване от него, изграждане на бъдещ проект и пр. фантазии, които определено се влагаха в Терзиев преди време.

Човекът не знае къде точно е попаднал. А е попаднал в някакъв политически дарвинизъм, където не умее нито как да се държи, нито има идея как да действа в своя полза. Васил Терзиев не може да се пребори за бъдещето си в политиката! Затова оставането на Васил Терзиев като кмет на София ще задълбочи агонията на държавата, ще бъде пълна загуба на критично време за България. Ситуацията е такава, че трябва да се предприемат радикални мерки за раздвижване. А Васил Терзиев не е силният характер, който може да направи каквото и да било.

Терзиев е някаква плюшена играчка, която не може да гради бъдеще в атмосфера на борба. Той не може да съществува в конфликтна среда. Терзиев трябва да спечели първо себе си за себе си! Да си изясни кой е, какво иска и какво може да прави в живота. Няма как да си мислиш, че можеш всичко. Има неща, които не можеш. И се вижда, че Терзиев няма да е успешен кмет на София. Този човек е насаден на място, което му е напълно непонятно. Това е точка на всички конфликти, която плюшената играчка не може да овладее, да контролира. Мамино синче, на което са му направили бизнес, а сега го бутнаха напред да продължи линията на сигурност за подобните нему родови групи. Защо му беше на Терзиев да иска да става кмет на София? Дайте шанс на някой талантлив, енергичен, умен човек, който има политическо бъдеще, пък нека да не е от семейство, свързано с ДС.