Просто като служебен министър! Или как се финансират почтените частници

0
352
Снимка: фейсбук

Компанията NASEKOMO на Яна Балникова от ПП е финансирана от държавата с 5.7 млн. долара, отчита приходи от 39 хил. лева за 3 г.

Виктор Димчев Снимка: фейсбук

Виктор Димчев, фейсбук

Вземаш няколко милиона евро, продаваш за 30-40 000 лева изсушени буболечки, теглиш още много милиона евро, парите разпределяш сред хубави момичета и канадски граждани, симпатяги от Шалом, женени за действащи зам. министри, парите ползваш за още далавери, вземаш още пари, по сайтовете на описаните стоят като партньори имената на ББР, почти приватизирана от същата група мошеници, окупирания Фонд на фондовете, потриваш ръце и чакаш леличките от Чепеларе и Каспичан, които те гледат по националните телевизори всеки ден, да гласуват за теб, след което овладяваш още от пазарните позиции, пускаш проекти за още милиони евро и така докато стигнеш до милиардите на добрия стар ЕС, през милионите на добрите стари американски НПО-та, а твоите хора потриват ръце на входа и изхода, докато ти хем разкешваш, хем уж правиш нещо и пускаш по някой сълза за доброто и благото на държавата.

На следващия тур са разни апетитни нещица като летища, пристанища, карбонови глупости, индустриални паркове за червени друга с обществени пари и въобще далаверата става огромен бизнес.

Олигарсите, които са измислили това, са доволни, Жо Байдън ти споменава името, снимаш се с Херо Мустафа, отчиташ с Шалом, даваш на поръчкови медии малко трохи и продължаваш да правиш мили очи на останалите лелички и чичовци по страната, които очакват младите хора да оправят страната, докато оправят бюджетите на мултимилионери.

Просто като служебен министър.

– – –

Моджо, фейсбук

Честните частници и техните уникални умения да правят бизнес. Младите, умните, красивите, можещите, почтените.
NASEKOMO – фирмата която иска да ядеш буболечки без да знаеш, за да се борим с глобалното затопляне причинено от пърдящите крави. Фирмата на която Яна Балникова е проектен меринджей се финансира от фондове (BeamUpLab(управляващ партньор Даниел Лорер) които се финансират от фондове (NV3,MorningsideHill, Jeremie(Даниел Лорер))) финасирани от фондове (Фонда на Фондовете, ЕССР) финансирани от държавата.

NASEKOMO събира 5.7 млн. долара финансиране.
И то през 2018-а, когато на власт в България беше още мафията.
https://www.crunchbase.com/…/company…/overview_timeline
https://beamuplab.space/bg/companies/nasekomo
https://www.newvision3.com/nasekomo
Резултат от гениалния частен бизнес план – приходи от 39 000 лева за 3 години.
https://beamuplab.space/bg/companies/nasekomo

Разходите за заплатки и храна на мухите ще оставя на вас да си ги търсите.

По-добре инвестирай в БДЖ, Ганьо, те имат по-малко загуби и поне не искат да ти мелят буболечки в брашното.
„Насекомите могат да се използват за производство на брашна или олио, поясниха гостите.
„В Европа има и културен елемент, като хората не желаят да консумират насекоми, но те могат да бъдат използвани като съставки на различни храни така, че да не се усещат“, заяви Ксавие Марсенак“
С леви средства глобалистки цели.
https://www.dnes.bg/…/shte-vliazat-li-brashnenite-chervei-v…

Разбира се и Деница Симеонова от екипа на ПП ПП също си е аверче с тях отпреди. И тя си има проектчета, финасирани през 6 милиона (знам, че звучи много) фондове, ЕССР бюрократи и с държавни пари на Ганьо и Американьо.

Източване на Ганя с фондове, грантове, програми, проектчета. Това не е корупция като на мафията а успех в частния бизнес.

За информация как да източите и вие пари от Ганя за проектче:
t.me/mojobg
t.me/dpsbg
#НЯМАДАЯМБУБОЛЕЧКИ
#ЗаедноЗаПочтеност #Насекомо #BULEXIT