„Рептилът“ Слави в интервю за Тошко: Демократична България искат постове

0
363
Слави Трифонов

Сега ние не сме симпатични на никого, отсече Трифонов

Аз знам какво искат от Демократична България. Искат постове. Въпреки, че твърдят, че не искат постове и искат да се говори за намерения и цели, но реално искат постове. Предложихме Николай Василев, има опит, но бил старо лице. Предложихме Пламен Николов, нямал опит. Цялото им поведение е такова. Но мисля, че ги превръщаме в по-важни отколкото са. Това заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов, подписал се като Рептил, в интервю от дивана във вилата и пред шефа на парламентарната му група Тошко Йорданов. Видеото бе качено на фейсбук страницата на Трифонов.

Според Рептила Демократична България или ще подкрепи тяхното правителство или няма да го подкрепи, но ще носят своите последствия.

Мисля, че и Христо Иванов си слага по-голяма роля, отколкото му е отредил суверена. Той му е отредил да бъде четвърта политическа сила. Не му е определи да бъде парва политическа сила и да решава кой какъв ще бъде. Ако иска да подкрепя, ако иска да не подкрепя, обяви шефът на ИТН пред Тошко.

Трифонов допълни, че ще предложат правителство на малцинството и Христо Иванов ако иска да го подкрепи.

Христо Иванов, без да се е обадил, без нищо, чете декларация от трибуната на парламента. И предлага Асен Василев и Кирил Петков. Чакай, бе. Нали нямаше да предлагаш ? Като какъв предлагаш ? Да не си първа политическа сила ?, попита той. Трифонов се оплака, че Христо Иванов не му се е обаждал по телефона, както твърдял пред медиите.

Сега всички политически сили са срещу всички. А ние не сме симпатични на никого, отсече Слави.