Румен Спецов е бил напълно наясно, че прави нещо незаконно

0
268
Румен Спецов, шеф на НАП

Едно време наричахме „сламените хора“ с друго име – „бушони“

Виктор Димчев Снимка: фейсбук

Виктор Димчев, фейсбук

След почти шест петилетки из дебрите на родния капитализъм, поне пет дузини ревизии, по повод и без такъв, мога категорично да ви уверя, че другарят-специалист-културист Румен Спецов – фитнес треньор на Васил Божков – не просто е знаел, че продава фирма с огромни задължения към хазната на сламен човек.

Румен Спецов е знаел точният размер на натрупаните задължения и точно защо му се налага да продаде дружество с такива задължения.

Румен Спецов е получил няколко обаждания и документа във връзка с извършената проверка на НАП по темата, много преди да реши да продаде компанията на сламен човек.

Румен Спецов също е сламен човек в същата компания, която е сламена компания, която е продадена, за да се присвоят чрез сламени хора пари от държавната хазна.

Румен Спецов е изхарчил/откраднал/изконсумирал съществена част от парите, описани в ревизионните вземания на сламената компания преди да се отпише като управител.

Румен Спецов е бил напълно наясно, че трупа задължения, че тези задължения са предизвикали интереса на данъчните, че ще го начетат, че трябва да се оттегли от компанията, като я прехвърли на сламен човек и се спаси от наказателна отговорност.

Румен Спецов е бил напълно наясно, че прави нещо незаконно, поради което е оттеглил и своите близки хора от случая, поради което вече месец не е казал и една дума по темата.

Румен Спецов е извършил закононарушения и знае, че и тогава, а и сега, е назначен за сламен човек и ще му се размине.

Румен Спецов знае, че много специалисти, счетоводители, финансисти, експерти, знаят, че той е сламен човек, назначен за бушон в правителство на перестройчици.

Едно време наричахме „сламените хора“ с друго име – „бушони“.