Ще предизвика ли изнасилената и убита жена съчувствието на някое от стотиците НПО или на адвокатчетата на мутри в парламента

0
264
Снимка: архив

Заети са да бранят правата на ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ на подобни изродщини

Виктория Георгиева Снимка: фейсбукизнасиле

Виктория Георгиева, фейсбук

Поредният случай на самотно живеещ човек, в случая жена, изнасилена и брутално убита, и се чудя защо за толкова години, такава новина нито веднъж не предизвика съчувствието на разни лелки от чужбина, които иначе ежедневно ни обясняват какъв питекантроп е българският мъж. Не се вълнуват и добралите се до парламента адвокатчета на мутри и мутреси, нито лидерите на партии с нито един работен ден, нито лондонски активистки, нито пишман журналисти, по-известни с писанията си в социалните мрежи, отколкото с публикации в медиите.

За всички тях това е „КОКОШКАРСКА история“, която не заслужава коментар. Дали пък не е заради специфики, свързани с извършителите на подобни извращения, м?
Знаете ли, интересувате ли се, че такива престъпления са ежедневие по селата, а от жертвите, най-често безпомощни старци, не се интересува нито едно НПО от стотиците, заети да бранят правата на ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ на подобни изродщини?

/заглавието е на Breaking.bg. – бел. ред./