Ще става все по-зле за обикновените хора в държавата на Киро и Ленчето

0
4052
Лена Бориславова и Кирил Петков

Това нашествие на хунвейбини без вратовръзки ще има дългосрочни негативни последици за България

радев
Борислав Цеков

Борислав Цеков, фейсбук

Дипломирана посредственост и фунционална неграмотност, зад които прозират ясни икономически и чужди интереси, превземат държавата. Момченца и момиченца с нулеви административен опит и познания за държавността и управлението, офисен планктон – довчерашни дребни стажанти или младши служители в частни фирми и кантори, днес са инсталирани на ключови позиции в управлението и висшата администрация.

„Калинките“ се подменят със стартъп-калинки. Експертността постепенно пада под санитарния минимум. Вижте назначенията, вижте парламентарните комисии. Готовността за предателство на националните интереси обаче е на макс.

Това нашествие на хунвейбини без вратовръзки ще има дългосрочни негативни последици за България. Нужна е промяна, но към добро. Бедата е, че такава не се задава (защото и българският народ не я търси и не я иска). А „промяната“, която сега ни пробутват, е от досегашното лошо към бъдещо още по-лошо. Все пак проправителствените клакьори (голяма част от тях преди 12 години клакьорстваха на ГЕРБ или не смееха да шукнат, докато ние критикувахме властта открито, както и сега) няма да заглушат нито цените в магазините, нито сметките за тока и парното, нито инфлацията.

Ще става все по-зле за обикновените хора в държавата на Киро и Ленчето. И все по-добре за олигархията, която подрежда това управление. Но всичко е точно. И рано или късно ще приключи унизително и жалко. Гледан филм.