Слави се е заканил скоро да „приключи“ коалицията, ако не се спазва коалиционното споразумение

0
352
Слави Трифонов Снимка: 7/8
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Соня Колтуклиева, фейсбук

СЛАВИ СЕ Е ЗАКАНИЛ СКОРО ДА “ПРИКЛЮЧИ” КОАЛИЦИЯТА, АКО НЕ СЕ СПАЗВА КОАЛИЦИОННОТО СПОРАЗУМЕНИЕ!

Земетръсно и невротично е протекла снощи срещата на лидерите на управляващата Четворна коалиция.

Кирил Петков е бил изключително гневен заради развитието на скандала по избора на управител на БНБ; очаквал е, че след като кандидатурата на Андрей Гюров беше оттеглена от “Продължаваме промяната”, кандидатурата на Любомир Каримански да бъде оттеглена от “Има такъв народ”.

Тошко Йорданов не се е съгласил. Кирил Петков се е сопнал, че в сряда избор на гуверньор няма да има, сякаш че е председател на парламента или може да диктува на председателския съвет дневния ред на пленарните заседания.

Кирил Петков заявил категорично, че няма да бъдат отпуснати парите на МРРБ за разплащания по строителството на магистралите, за които вицепремиерът от квотата на ИТН Гроздан Караджов настоява. Тогава Тошко Йорданов поискал парламентарна комисия да ревизира милионите, концентрирани в министерствата на Даниел Лорер, Николай Събев и другите “ресурсни” министерства.

Слави Трифонов се е включил по телефона и е заявил: Спазвайте си коалиционното споразумение! Иначе, скоро ще ви приключа!

П.П. Виктория Василева (ИТН), във Фейсбук: “Някой да ми обясни…
Любомир Каримански не е подходящ за БНБ но е много подходящ за Свтовната банка???
Тия в Свтовната банка не искат ли “добър обществен имидж”… ама така де… то Световната банка каква банка е… никаква една такава-малка и незначителна…
Кого лъжете, бе!!! Мишоци…”