Управлява ни алчна детска градина

0
751
Снимка: Нова тв

Делян Добрев: „Утре цената на тока ще е рекордна за всички времена, а следващата седмица ще е още по-висока. От 1 април няма да има един лев компенсация нито за тока, нито за газа…“

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Нямам намерение да браня Кирил Петков, че го замервали от „Възраждане“ със снежни топки. Това не го прави нито по-умен, нито по-адекватен да управлява държавата. Не го героизирайте! Само защото не одобрява войната в Украйна. Това не му е предимство, това е съвсем в реда на нещата. Да не говорим, че не зависи от него.

Елате на себе си! Имаме детска градина, която ни управлява в много сложен и опасен за държавата ни момент. При това алчна детска градина!

Делян Добрев: „В деня, в който започна войната в Украйна, само двайсет и няколко часа след старта на военните действия, между 2 и 3 часа през нощта, е извършена сделка на газовата борса за 4200 мегават/часа. Огромно количество на половин цена. Ако през целия ден цената е била между 230 и 250 лева, тази сделка посред нощ, докато всички телевизии показват бомбардировките в Украйна, е извършена на 120 лева.

Днес газът е с рекордна цена от 400 лева. Заради тези действия увеличението на цената на газа от 1 април ще е брутално в България. Вероятно над 50%. Утре цената на тока ще е рекордна за всички времена, а следващата седмица ще е още по-висока. От 1 април няма да има един лев компенсация нито за тока, нито за газа…“