В борбата със статуквото осъден за убийството на Чората полицай стана зам.-кмет по финансите на Благоевград

0
412
Борис Механджийски Снимка: Блиц

Има такъв народ. С къса памет

Гергана Костова Снимка: фейсбук

Гергана Костова, фейсбук

Има ли такъв народ не знам, но ако има явно са му малко специалистите. Полицаят, осъден за убийството на Чората (онова при арест в Благоевград) Борис Механджийски ще бъде зам.-кмет по финансите на Благоевград.

Обяви го носителят на промяната, борецът със статуквото, бивш гербер и адвокат – новият кмет Илко Стоянов, ИТН. Чуйте представянето на Механджийски, един от петимата убийци полицаи, които Цветанов публично защитаваше.

Помним ли как Писов, другият от петимата и избори правеше? А как Цецо го налагашв като експерт по сигурност?

Да припомним обратите по делото?
Да припомним и как, макар и с присъди, петимата лежаха месеци в затвора, когато Цецо вече не беше фактор – виновни, ма изтекло по давност делото.

Да припомним, че Стойчо Раданов, ключов експерт по делото, се обеси. Да припомним, че Ангел Димитров умря от инфаркт всъщност, не от натиска по време на ареста. Освен да е имал интересен за милицията бизнес и интересна информация за партньорство с тях.

И да припомним също как Механджийски, настоящият зам.-кмет на промяната на корупцията, щъкаше на купони на Ротари клуб, докато трябвашв за малко да е в затвора. Има Такива Снимки. Само преди година и половина. Явно още тогава е бил специален. Не много хора ходят на купон на Ротари, докато лежат в затвора.

Та това, драги ми Смехурко, става в нашето царство патиланско.
Стари герои като нови. Борци с корупцията. Бой по статуквото.
Има такъв народ. С къса памет. Няма такава простотия.
Мутри вътре и Всичко коз, драги патиланци.