Васил Терзиев, племенник на Петър Младенов и тежко отроче на ДС! БСП ядрото за кого ще гласува?!

0
155
Васил Терзиев Снимка: БТА

Ужасяващото смачкване на таланта и ума, както и фалшивостта на комунистическата диктатура продължават да произвеждат действителност! Няма отърване

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Васил Терзиев, племенник на Петър Младенов и тежко отроче на ДС! При това положение БСП ядрото за кого ще гласува?!

Отвращението от несправедливия старт е мощна сила, която е развивала света през вековете. Ако не съществуваше това отвращение, щяхме още да живеем в абсолютни монархии, крепостно селячество и под несменяемата егида на помпадурски надутата и празноглава висша класа. Комунистите идват като строители и ценители на уравниловката, но облагодетелстваха свои „елити“. Както се изрази Терзиев, „хората са различни“, ама точно децата на пропагандистката унификация на обществото да ни обясняват, че са много талантливи и затова са успешни, ми идва прекалено.

България се разрушава още и още именно от връзкарството и посредствеността, лансирани от един строй, претендиращ за уеднаквяване на света и изравняване на възможностите. У нас и забогатяването беше не според способностите на ума, а според уменията на лактите и продуктивността на връзките. Затова произведохме една нова България с разположени навсякъде в политическите структури хора от „Шесто“, с номенклатурни бездарници и бизнес мафиоти, с почистените и изпрани в западни университети дечица пак на онези. Какъвто ни беше комунизмът, такава и демокрацията, и пазарната икономика, и бандитизмът, и елитите, които трябва да градят държавата. Ужасяващото смачкване на таланта и ума, както и фалшивостта на комунистическата диктатура продължават да произвеждат действителност! Няма отърване.