Владислав Панев стана за смях – откри градския транспорт в Google maps. „Така е от години. Ти сега ли го откри“, питат потребители

0
175
Делян Пеевски в паметно селфи с Владислав Панев /вдясно/ Снимка: фейсбук

След селфито с Пеевски нова издънка във фейсбук на депутата от ПП/ДБ, който се опита да похвали мощно руганата напоследък нова кметска администрация

Депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев се опита да се похвали с откритие в помощ на ползващите градския транспорт в София, но опитът се оказа неуспешен, пише Tribune. Народният представител публикува на страницата си във фейсбук следното:

„Разписанието на градския транспорт вече е в Google maps. Досега имаше най-добрите маршрути, но не и кога ти пристига рейсаът. Планирането на времето за пътуване става по-лесно. А и 12 минути с кола и 16 с автобус си е конкурентно. И не трябва да мислиш къде да паркираш“. Към текста има снимка на показно как Панев да се придвижи от мястото, където се намира, до ул. „Краище“.

Под публикацията на народния избраник на Промяната обаче заваляха десетки коментари на ползващи от години опцията потребители.

Kristiyan Andreev

Така е от години и е на 99% акуратно (ползвам го всеки ден)

Stamen Minchev

Това от много отдавна е така. Поне година. Ти сега ли го откри?

Vanio Sardarev

Приложението „Moovit“ отдавна работи в София с всичката тази информация…