Време е да проявим „нулева толеранция“ към тази провалена промяна

0
354
Кирил Петков Снимка: фейсбук

Къде изчезна фалшиво разтегнатата усмивка на премиера?

Асим Адемов

Асим Адемов, фейсбук

Нещо взе да ми „липсва“ озаряващата, ослепителна и зареждаща усмивка на премиера ни. Къде изчезна тази фалшиво разтегната усмивка?

След като с всеки изминат ден все повече хора се убеждават в некомпетентността и неспособността му да бъде начело на държавата ни в тези тежки, трудни времена, най-вероятно и самият той започва да го усеща.

И усмивката му полека-лека взе да помръква. Както ще помръкне и ПП – Провалената Промяна.

ГЕРБ-СДС заявиха в парламента, че това управление е дълбоко некомпетентно и ще продължи да нанася все по-големи щети на страната. Нещо, което се вижда с всеки изминал ден. И с всеки изминал ден наближава краят на този нескопосан, провален експеримент на ръководителя на Промяната президента Радев.

И той го разбира и затова се стреми да се дистанцира от нескопосания изпълнител на идеите му. От много, беди сполетели света с пандемията и войната в Украйна, нас ни сполетя за капак още една беда, чисто нашенско творение – начело на държавата ни в този момент да е такъв премиер като Кирил Петков, или както неговите си хора го наричат „Просто Киро“.

Премиерът ни е особено добър само в един жанр – успя донякъде да засенчи народния любимец, сътворил не един и два словесни бисери, Валери Божинов.

Както се казва, кой каквото сам си направи, друг не може да му го направи. За това е време е да проявим „нулева толеранция“ към този провален експеримент.

Изобщо ситуацията е в много лоша ситуация и тя ще се оправи, когато тази Провалена Промяна се пръждоса нанякъде.