Време е за нещо друго. Председателят на парламента дойде на работа с кърпени панталони

0
322
Ива Митева Снимка: фейсбук

Всички бяха много възхитени от Ива Митева, която направи забележка на Филип Станев за раздрапаните дънки

Георги Харизанов Снимка: БНР

Георги Харизанов, фейсбук

Политикът Станислав Трифонов е силно възмутен, че негов приближен е проверяван от полицията за интелектуална кражба. Това е същият този политик, който идваше да изгражда по-правова и по-справедлива държава.

Сега.

Адски ми е интересно с какво точно е толкова /без/ценен господинът Петър Илиев, че Станислав Трифонов първо да отказва да го извади от състава на проектокабинета с ясното съзнание, че това унищожава шанса да има правителство и, второ, да тръгва да страхува полицията във фейсбук, защото се е осмелила да проверява интелектуална кражба от доц. Киселова?

Да разбираме ли, че в политическата ценностна система /хахах/ на Станислав Трифонов лицето Петър Илиев стои над интересите и нуждите на цялото общество /в частност на избирателите на ИТН/ и стои над закона, тоест е неприкосновен за пазителите му?

Нали го беше намерил случайно по телефона? Каква е тая амбразура, какво е това чудо?

Явно хората зад Петър Илиев са много щедри и твърде влиятелни, а Станислав Трифонов в случая е просто страница във фейсбук с много последователи, чийто статус ще бъде препечатан из медиите.

Прочее не останахте ли с впечатлението, че господин Петър Илиев е човек със самочувствието на успял, уважаван и богат адвокат?

Защо при това положение Станислав Трифонов трябва да се грижи за него? Как я разбирате вие тази грижа, скъпи ми приятели, какво ли представлява, в какво ли се състои?

Между другото, всички бяха много възхитени от Ива Митева, която направи забележка на Филип Станев за раздрапаните дънки с кръпки.

Днес Ива Митева, председателят на парламента, първият човек в държава – парламентарна република, дойде на работа с този панталон.

Предлагам да НЕ питаме господин Филип Станев какво мисли по тази тема.

Има такъв народ. Време е за нещо друго.