Всяка овца дочаква своя курбан. Но всяка голяма и корумпирана свиня също си има своята коледа

0
1231
Снимка: фейсбук

Опитът да се премахне ГЕРБ ни донесе управление на Пеевски с една торба пепейски идеи за грабежи

Калина Андролова Снимка: фейсбук

Калина Андролова, фейсбук

Българските избиратели! Всяка овца дочаква своя курбан. Но всяка голяма и корумпирана свиня също си има своята коледа. И това някои от обсебилите публичното пространство е добре да го знаят.

България в момента се разпада. Опитът да се премахне ГЕРБ, ни донесе управление на Пеевски с една торба пепейски идеи за грабежи. Наблюдаваме синергия на старите играчи с новите харвардски хитреци. Новите разбраха, че без старите не могат, и се превърнаха в скъпоплатен декор и канал за съвместни далавери.

Посредствеността на Радев и неспособността му да управлява държавата, след като направи всичко и съдейства, за да демонтира предишната власт, постави България в пълна анархия.

Междувременно в тъмната нощ българската псевдоолигархия започна директно да управлява както служебните кабинети на Радев, така и играчите на „промяната“. България се движи без контрол! Такава тежка свинщина никога не е била. Държавата е заложник на лични комплекси, на провинциално самочувствие, на неграмотност, която си е сложила маската на компетентност.