Зелен активист в брутална атака срещу Христо Иванов

0
398
Христо Иванов Снимка: фейсбук

Петко Коваче го нарича комунистически боклук

Изпълнителният директор на Института за зелена политика и доскоро деен активист на ДБ Петко Ковачев написа гневен пост по адрес на Христо Иванов. По думите на Ковачев, лидерът на „Да, България“ е отявлен комунист и колкото и да опитва да си купува „зелени кадри“, то всеки знае, че произлиза от московски род, пише Tribune.bg.

От фейсбук бурята не става съвсем ясно какво е провокирало гнева на Ковачев, но се заговаря за обаждане на Владислав Панев.

„Забавно е, че току-що ми се обади Владислав Панев, комуто платих членски внос за година и половина назад, за да ми обясни, че не съм бил член, и даже не съм могъл да бъда представител на местна организация“, написа Ковачев.

Петко Ковачев

Под думите му се включва друг ДБ активист – Борислав Сандов, който се обръща към Ковачев с един от предпочитаните от Радан Кънев нецензурни епитети.

Последният пост по темата на Ковачев гласи:

Vladislav Panev, я вземи напиши, че не съм платил членски внос за година и половина назад. Вземи също така и напиши, как направихте свирка на Ристе Иванов и на Мирчев, за да не съм дори последен в Старозагорската листа. Малки курвички, дето си пазите депутатските места. И съсипахте зелената идея с Боби Сандов.