Жена загина след падане от 7-ия етаж, близките й подозират убийство

0
145
Снимка: архив

Следователката казала, че се хлъзнала от табуретка, която била поставена близо до прозореца

Жена загина след падане от 7-ия етаж в събота вечерта във Враца, а близките й подозират, че е извършено убийство.

Това е станало към 19 часа в 7-етажен блок на ул. „Илия Кръстеняков“, който се намира на метри от математическата гимназия в града, съобщи konkurent.bg.

За трагичния инцидент, при който 43-годишната Свежа Кръстинова е загинала, не бе съобщено в полицейския бюлетин. Според близките й полицията се опитва да потули убийството на тяхната скъпа сродница.

„Искаме да знаем защо не казват истината“, гневни са опечалените близки, които вчера научили от аутопсията, че причината за смъртта е „съчетана травма: черепно-мозъчна травма с кръвоизлив под меките мозъчни обвивки; счупване на ребра и разкъсване на гръдната кухина“.

По думите на близките 43-годишната жена е била в барче, което се намира близо до блока, а след това се качила в апартамента на мъж на 7-ия етаж. След това паднала от високото и загинала.

„Следователката ми каза, че се е хлъзнала от табуретка, която била поставена близо до прозореца. Искам да знам подробности. Мисля, че полицията се опитва да потули случая“, казва братът на загиналата Борислав, който се обърна за помощ към „Конкурент“.

От полицията увериха, че разследват причините, предизвикали трагичния инцидент. Образувано е досъдебно производство, коментираха от ОД на МВР във Враца. Случаят е докладван и в прокуратурата.