Журналистката Цвета Кирилова ще се кандидатира за президент

0
361
Цвета Кирилова

Ванга предсказала, че светла жена ще промени България

Малко преди президентските избори наесен се появи нов кандидат за президент. Това е бившата тв водещата Цвета Кирилова. През последните години тя е председател на сдружение „Азбукари“.

Кирилова обясни пред Нова тв, че още преди години Ванга е предсказала, че светла жена ще промени България. Кирилова разясни, че кандидатурата й е: „Плод на дългогодишна практика с много сериозен екип, който застана зад сдружение „Азбукари“. В момента подготвяме инициативен комитет, който застава зад мен. Те ме мотивираха и насърчиха, за да тръгна в тази посока. Знам рисковете и че съм в обектива на вниманието на цялата българска общественост. Знам накъде отивам и какво искам да постигна.“

Тя заяви, че има нужните качества, защото притежава 10-годишен опит от времето, когато е: „Управлявала неправителствена организация, която работи в гражданския сектор. Имам опит с различни проекти в разнообразни области – образователна и социална“.

Завършила е „Управление на масовите комуникации, а в момента изучава „Национална сигурност и отбрана“ във военната академия „Г. С. Раковски“. Все още е неомъжена, според думите й заради „огромното отделено време на телевизията“.

„Няма да допусна по никакъв начин осмиване на моята кандидатура, защото знам коя съм и къде отивам“, заяви Кирилова.

Тя вече е избрала и вицепрезидент, като не издава име, но за него казва само, че: „Той е човек с много високо образование и с познание в геополитиката. Ще завладее сърцата на обществото“.