НСО компрометира празника, пусна хора на „Да, България“ с тромби на площада под Царевец

0
415
Цели 8 души с плакати бяхя пуснати от НСО да протестират и развалят празника.

Всички освиркващи с маски на партията на Христо Иванов

Националната служба за охрана-НСО компрометира празника на Независимостта на площада пред историческия хълм Царевец във Велико Търново тази вечер.

Въпреки пропагандираните от службата мерки за сигурност-три КПП-та с метални рамки и проверките на багажа на гостите на тържеството точно зад строените за тържествената заря военни части се оказаха 10-ина протестъри с огромни плакати, тромби и вувузели, които успяха да извикат три пъти „Оставка“ по време на словото на председателя на парламента Цвета Караянчева.

Тържествената заря в Търново. СНИМКА: БНТ

Как гардовете са допуснали хора с големи тромби и свирки и не са ги забелязали ? По време на визитата на Румен Радев в Пловдив за тържествената заря на Съединението гардовете не пуснаха хора с големи плакати и свирки, за да не бъде освиркван президента. Но в Търново може. Защо ? Участва ли държавната служба в опита за червен преврат, начело с Румен Радев ?

Свиркащите се оказаха протестъри от „Да, България“, които си криеха лицата с маски с логото на партията, съобщиха възмутени търновци.

След рехавата демонстрация на протестърите Караянчева им натри носа като изпрати поздрав и за тях от трибуната.