Андрей Ковачев: И най-силният крясък не може да скрие користните интереси на БСП

Вие нямате нищо общо с испанските социалисти, коментира той

0
135
герб
Андрей Ковачев и Андрей Новаков.

Тези, които създадоха мутрите, купиха си държавата и я фалираха, говорят за справедливост, коментира колегата му Андрей Новаков

И най-силният крясък не може да скрие користините интереси на БСП. Това написа кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев в социалната мрежа Фейсбук по повод първомайския митинг на БСП.

„Потресен съм от този тип водене на кампания от партията, довела Отечеството ни до три фалита и направила концлагер от страната ни, за да не се доближава никой до границите ѝ (сега явно също не искат свободно да се пътува), до Лукановата зима, до Виденовата хиперинфлация (1 Долар = 3000 Лева! специалист: г-н Румен Гечев!!!), до фалита на банките! Същите хора ни говорят за справедливост и социална политика!“, пише Ковачев.

„Нямало свобода на медиите??? Това е връх на наглостта! По-голяма медийна кампания срещу управляваща партия, мисля няма никъде в ЕС, но нямало медийна свобода!? Искат „безплатно майчинство“, явно не знаят, че в България има най-дългото платено майчинство в ЕС, но сега БСП иска майките да нямат средства за отглеждане на децата си или явно не разбират какво говорят!!!“, добавя още той.

„Приписват си, че БСП са се справили с двойните стандарти на храните в ЕС!? Грозна лъжа! Колко жалко, че стигат до такова ниско ниво, за да отвратят хората от политиката! Уважаеми опоненти, моля не давайте пример с Испания, вие нямате нищо общо с испанските социалисти, по нито една тема!“, отбелязва Ковачев.

„Това не е европейска предизборна кампания. Отново призовавам нашите опоненти да представят идеите си за бъдещето на ЕС и как ще защитават националните интереси на страната ни в ЕП заедно с нас!“, пише кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС.

Днешният 1-вомайски митинг на БСП по-скоро приличаше на манифестация от времето на комунизма. Социалистите отново се заканиха да вземат властта и громят враговете, които са ограбили родината. Червените нямат нищо общо с тази работа, както винаги. Изказванията стигнаха до истерични закани за справедливост и призиви към хората да излязат на улицата и да искат смяна на властта, след като евроизборите бъдат спечелени. Неистовото желание за власт осезаемо витаеше над трибуната, разположена недалеч от някогашния Мавзолей.

Това стана повод за коментара на кандидата за евродепутат на ГЕРБ Андрей Новаков. Ето какво написа той на страницата си във Фейсбук:

„БСП и справедливост сега? Точно вие ли? Справедливост сега за тези, които:

– сега говорят за апартаменти, а навремето си купиха държава;

– създадоха мутрите през 90-те;

– фалираха 16 банки за 3 месеца и окрадоха народа;

– докараха ни дотам, да мечтаем за маратонки и дънки;

– създадоха рушветите;

– продадоха заводите за по $1;

– изнасяха пари в червени куфарчета;

– от безбожници станаха най-върли християни;

– убиваха без съд и присъда;

– пратиха хората по лагерите;

– избиха интелигенцията;

– изпразниха рафтовете по магазините;

– дебнеха кой влиза в черква на Великден;

И тези сега говорят за справедливост – позор!“