Гледай Румен Радев, сещай се за Корнелия Нинова

След като България е Венецуела бившият пилот е българският Мадуро

0
325
радев
Нинова и Радев се готвят да управляват България. Дупе да ви е яко.

Това ни чака при управление на социалисти

Стефан Ташев

Преди няколко часа президентът Румен Радев сравни България със Венецуела, за да оправдае автогола, който си вкара с изявление по темата в началото на седмицата.

С което за пореден път демонстрира колко е неподходящ и неподготвен за поста, който заема. Нещо по-лошо, вече две години от пребиваването си на „Дондуков“ 2, Радев деградира и стремглаво се свлича надолу, както показват и социологическите проучвания. Маските „Натовски генерал, завършил във военна академия на САЩ“, отдавна паднаха.

Днес Радев обвинява правителството, че е подкрепило преписана позиция за Венецуела, а неговата била лична.

Дали е така? Според оценките на политолози и политически анализатори изявлението на Радев, с което подкрепи диктатора социалист Мадуро, довел страната си до пълен крах, българският президент повтори едно към едно становището на Кремъл и руския президент Владимир Путин. Ако позицията на Русия е „лична“ на президента Румен Радев здраве му кажи.

Същата позиция като на Радев и Русия изрази и БСП. Каква изненада! И тяхната сигурно е лична позиция.

Според политолога Огнян Минчев Румен Радев се превръща в опасен за страната и националната сигурност с деструктивните си действия и откровения слугинаж на Москва. От него досега сме чули само вопли против санкциите срещу Русия, искане за руски газопроводи и откровен лобизъм за самолетите „Грипен“, които бяха много изгодни на Москва.

Затова българският президент получи похвала от шефа си- руският ген. Решетников. Преди седмица описах кръга от ченгета от ДС и бивши генерали и офицери от запаса, които стоят зад Румен Радев, скрити зад шепата „дежурни интелектуалци“. И това, без да се хваля, някак охлади намеренията на държавния глава „тези дни да обяви Съвета за стратегическо развитие-ССР“ към президентството. От „тези дни“ минава втора седмица.

Играта „ва банк“ срещу правителството и управляващите в парламента, в пълен синхрон с БСП, обаче може да изиграе мечешка услуга на жадните за власт социалисти.

Откровено „руските“ изпълнения на Радев ще ги препънат , бъдете сигурни. Благодарение на Корнелия Нинова партията столетница заряза „европейските дрешки“ и се хвърли към елементарния проруски национализъм, по-точно националсоциализъм.

Президентът прави същото, копирайки като дебил опорните точки на Москва. Няма кой да му каже, че бавното декламиране на заучени фрази, с дълги паузи между тях, не стига да си президент на България. Трябва и акъл, както се казваше в рекламата.

Така, че драги избиратели гледайте действията на Румен Радев и се сещайте какво ви чака ако БСП дойде на власт начело със „синята приватизаторка“ Корнелия Нинова. Това е и мечтата на Радев. Да ръководи от „Дондуков“2 правителството. Това ви чака. След като според него България е като Венецуела той трябва да е българският Мадуро.

Икономиката ще управлява Румен Гечев, той „ще ни оправи“, както ни оправи през 1994-1996 г., тогава Мадуро е бил само автобусен шофьор. Чака ви засилено присъствие във властта на дърти ченгета от ДС, векерейци и военни, с каквито се напълни президентството. Та Радев взе на „Дондуков“2 личното си ВКР от поделението в Равнец- Илиян Алипиев като съветник. Един от верните хора на Делян Пеевски. Алипиев бе станал за смях в Държавния резерв като от параноя се заключваше в кабинета да пише постоянни доноси срещу подчинените си и бившите си шефове.

Нинова освен премиер може да отговаря и за приватизацията и инвестициите. Тя разбира от тази материя. За вътрешен министър, ако президентът не натрапи поредният военен като в НСО, ще бъде избран Красимир Янков, бивш счетоводител на РПУ-Добрич. Да изреждам ли още ? Финансите на Кирил Добрев, той умее да работи с пари, беше лихвар с чейнджбюра, но се разви, има ВЕЦ и хотели с децата на президента Георги Първанов-Гоце. В краен случай може да получи туризма в конкуренция с червения милионер Георги Гергов например.

Мераклии предполагам, че на „Позитано“ 20 не липсват. Такава ще ни спретнат националсоциалистите, че батаците във Венецуела ще ви сторят приказка.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here