Кметът на Сливница осъдил Корнелия Нинова на три инстанции

Като българската Кьовеши очакваме Йончева да прояви морална хигиена и към нея, обяви Тома Биков

0
706
нинова
Кметът на Сливница Васко Стоилков. СНИМКА: NOVINI.BG

Васко Стоилков ще си търси парите от лидера на БСП със съдия изпълнител

Корнелия Нинова беше наговорила куп лъжи за мен, по време на събрание на БСП. Това заяви кметът на Сливница Васко Стоилков, по време на пресконференция в централата на ГЕРБ, като цитира думите й.

Аз заведох дело и осъдих Корнелия Нинова на три инстанции – Софийски градски съд, Софийски апелативен съд и Върховен касационен съд. Това е окончателно решение, посочи той.

Със съдия изпълнител ще си събера средствата от заведеното дело, защото Нинова още не ми ги е изплатила. Ще даря средствата от делата на детска градина, каза Стоилков.

По време на пресконференцията Тома Биков се обърна и към Елена Йончева.

Като българската Кьовеши очакваме Йончева да прояви морална хигиена и към Нинова, за лъжите които е говорила в Сливница преди 4 години, когато е загубила изборите и там, каза Тома Биков.

Спас Гърневски заяви, че дори архивът на“ Техноинпекс“ не може да се намери и хората не могат да се пенсионират. Предприятието е разкостено в полза на Нинова, заяви той. Как тя никому неизвестната е била лансирана в средите на СДС, заяви той. Гърневски я нарече г-жа Лъжа Инпексова.