Предложението за „борд на цените“ не било на ВМРО, а на „Че Гевара“ и комунистите

Считаме за недопустимо социалистическа партия да бъде ръководена от крайно дясна персона, смятат другарите

0
82
цени
Истинската левица иска оставката на Нинова

Автентичната левица иска оставката на Корнелия Нинова, заради „бакалската“ й идеология

От името на автентичната българска левица – Движение „Че Гевара“ и Съюза на комунистите в България – изразяваме своята благодарност и подкрепа към ВМРО, че предложиха реализирането на нашата идея за въвеждане на ценови борд по отношение на стоките от „малката потребителска кошница“ и за въвеждането на регулирано ценообразуване спрямо тях. Това съобщиха от Съюза на комунистите в България и движение „Че Гевара“.

Изразяваме своето възмущение, неодобрение и презрение към председателката на БСП Корнелия Нинова, която с последното си изказване в подкрепа на капитализма и пазарната икономика, в което нарича „популизъм“ нашето и на ВМРО предложение, се обяви в интерес на капиталистическия режим и пазарния фундаментализъм в България.

Тя заяви следното: „Намираме предложението на г-н Каракачанов за популистко и за невъзможно за изпълнение. В съвременна пазарна икономика да налагаш регулирани цени на търговски стоки просто няма как да се случи. Хубаво е, сигурно на народа много ще му хареса държавата да регулира цените на основната кошница от храни и стоки, но е невъзможно.“

Тези нейни думи за пореден път показват кой е истинския враг на левицата в България!

Считаме за недопустимо социалистическа партия да бъде ръководена от крайно дясна персона, защото с присъствието си същата дискредитира до крайност социалистическата идея.

Приканваме лицето Нинова да напусне БСП, защото нейната бакалска идеология няма нищо общо със социалистическата идея.