Само в Breaking.bg: Синът на президента Радев участва в здрав бой в дискотека

Това е втори случай на масов бой с негово участие

0
4678
президента
Георги Радев с баща си президента Румен Радев.

Скандалът в заведението в столицата се проверява от МВР

Синът на президента Румен Радев-Георги е участвал в масов бой в столична дискотека, научи Breaking.bg от полицейски източници.

Мелето е станало в заведението „Golden Bee“ на столичния булевард“ Васил Левски“ №16 в нощта срещу събота. В побоя, където най-активен е бил Радев-младши има пребити няколко момчета. Скандалът е потушен с намесата на полицията, извикана от управителите на заведението. Според запознати побоят е бил предизвикан от компанията на Радев-младши. Боят е станал заради момиче. Униформените са проверили документите на всички. Осведомени твърдят, че сблъсъците са заснети от охранителните камери в заведението. Не е ясно дали някой не е „помолил любезно“ те да бъдат изтрити.

Към момента МВР изяснява случая, научи Breaking.bg. Но информацията не е обявена публично заради участието на президентското чедо в побоя. Това не е първият случай когато синът на президента от първия му брак се замесва в масов бой. През 2017 г 15-годишният тогава Георги и група негови съученици седмокласници нахлуха в класна стая в столичното 38 СОУ „Васил Априлов“ и набиха петокласник.

Случаят с „президентчето“, прозвището на Георги в училището, бе покрит от ръководството на школото.