„Спонтанният“ протест умира – демонстрантите не надхвърлят и 1000 души в страната

0
691
Протестът във Велико Търново събра едва 20 фена на ДБ и Слави Трифонов общо.

В Бургас 70 протестъра си правят снимки сред разхождащите, за да изглеждат повече

Масовите, спонтанни“ протести на „народа“ срешу правителството умират. Днес в големите градове, извън София, протестиращите не надхвърлят 1000 души общо в тях.

Смешна е ситуацията във втория по-големина град в България – Пловдив, където вечер се събират едва 30 души, основно да си правят снимки.

В Бургас протестърите са повече- 70 човека, които се събират пред общината, после тръгват към центъра, където се правят снимки с разхождащите се граждани,за да изглеждат повече.

В Стара Загора излизат едва 10 души с плакати, в Габрово 80 души, едва 20 в Силистра. В Хасково протестът е по-многоброен-100 души, но заедно с пристигнали хора от Димитровград и Харманли. В червения Перник, където кметът социалист си гласува заплата от 6000 лева, няма нито един протестиращ.

В Смолян също. В Кюстендил, едва 20 души протестират. Комичен е протестът във Велико Търново, пред паметника „Майка България“. Там се събират едва 30 души, симпатизанти на ДБ и Слави Трифонов. Същото е положението и в Ловеч.

Парите на Васил Божков явно не са достъчно мотивационен стимул, коментират хората. Вчера мизата за участие в протест вече е стигнала 50 лева на човек, но и това не помага.